Crowdfunding geslaagd en start pilot!

Goed nieuws! Onze crowdfunding is afgelopen en we hebben ons streefbedrag ruimschoots gehaald! Met de EUR 6.625,00 die we in totaal hebben opgehaald zijn we als start-up voorlopig uit de kosten, én hebben we een flinke buffer om eten in te kopen, ook voor die kinderen waarvan de ouders straks niet de middelen hebben om een financiële bijdrage te doen.

Hiermee kunnen we door naar de volgende fase: op 27 oktober zijn we onze pilot gestart. We kregen een prachtige bijdrage van heerlijk vers volkorenbrood van Bakkerij van Eekeren. Hier werd met plezier van gegeten en we hopen op een positieve samenwerking in de toekomst.
We gaan tot de Kerstvakantie, op maandagen, dinsdagen, woensdagen en donderdagen een gezonde zelfsmeerlunch aanbieden aan de kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van Kindercampus Molenpark!

De reacties van de kinderen zijn nog steeds heel positief. We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor de kinderen nu nog sneller hun lunch bij elkaar kunnen pakken. Gisteravond heeft de Medezeggenschapsraad positief gereageerd op onze voortgang en gevraagd of we ons alvast willen voorbereiden op het aanbieden van onze lunch aan de kinderen van de groepen 1, 2, 3 en 4.

Actuele berichten

6 mei 2022
13 februari 2022
1 december 2021
1 december 2021
20 juni 2021