Erkenning Gezonde School

Kindercampus Molenpark heeft het vignet Gezonde School behaald door samen te werken met LunchMaatjes. Met het vignet Gezonde School laat Kindercampus Molenpark zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. LunchMaatjes is trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt Kindercampus Molenpark voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Natuurlijk heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat Gezonde Voeding.

Directeur Annet Baart van Kindercampus Molenpark is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

 

Actuele berichten

6 mei 2022
13 februari 2022
1 december 2021
1 december 2021
20 juni 2021