Ontzorgen van school

Basisscholen hebben het druk. Er wordt veel van ze verwacht, meer dan alleen het verzorgen van goed onderwijs. Niet altijd is er voldoende ondersteuning van een scholenkoepel of van de overheid om alle wensen te realiseren.

Leerkrachten zien het belang van een gezonde lunch op school. Ook zouden ze graag meer aandacht willen geven aan gezond eten in het lespakket. Een bezoek aan een boerderij of een kookworkshop met kinderen staat vaak op het wensenlijstje. Maar wie gaat dat allemaal organiseren?

LunchMaatjes ontzorgt de school. Niet alleen verzorgen we dagelijks een gezonde zelfsmeerlunch voor alle kinderen. Ook helpen we met het creëren van voldoende draagvlak onder leerkrachten, ouders, Medezeggenschapsraad, Ouderraad en natuurlijk de kinderen. Daarnaast helpen we de school met het ontwikkelen van lesprogramma’s en interventie programma’s en helpen we met het vinden en aanvragen van relevante subsidies. Via een samenwerking met LunchMaatjes kan de school zich mogelijk gaan profileren als ‘Gezonde School’.

Neem contact op

‘Het bevordert de saamhorigheid en kansengelijkheid op onze duurzame school’

Nieuws