Albron zet LunchMaatjes in de spotlight bij Enactus Dinner in The Green House 

Enactus is een wereldwijd netwerk van jonge leiders die geloven in de kracht van ondernemen met duurzame impact op mens en milieu.

Enactus is een wereldwijd netwerk van jonge leiders die geloven in de kracht van ondernemen met duurzame impact op mens en milieu. Het Enactus World Cup evenement vond dit jaar plaats van 17 t/m 20 oktober in ons eigen Utrecht: een stad die vooroploopt als het gaat om het maken van sociale en duurzame impact. En daarom een treffende thuisbasis. 

Op donderdagavond hostte Enactus haar ‘Dare to Lead Dinner’ in het circulaire restaurant The Green House, eigendom van foodservice organisatie Albron. In het restaurant wordt circulair, lokaal en ultravers gekookt, met ingrediënten uit de eigen Urban Farm, en het is een inspirerende plek voor veel Utrechters. Een restaurant waar het bruist van energie en innovatie en dat goed past bij de jonge leiders van Enactus. 

Tijdens deze inspirerende avond lichtte Albrons’ Algemeen Directeur Jan Willem Hilbron de schijnwerpers ook op LunchMaatjes: hét voorbeeld van sociaal ondernemen. Albron deelt de sociale missie van LunchMaatjes, om kansengelijkheid te bevorderen door middel van van eten en drinken, en is daardoor trotse funding partner van LunchMaatjes.

Johannes XXIII
Al Amana
Kindcentrum Cartesius
OBS Het Zand
Shri Krishna
Lux
Puntenburg
Het Schateiland
SBO BELLE VAN ZUYLEN
SBO ST. Maarten
De schakel