Een gezonde lunch voor ieder kind

Soms is het bedenken of meegeven van een gezonde lunch voor je schoolgaande kind een hele klus. LunchMaatjes helpt een handje en biedt een gezonde zelfsmeerlunch aan op de basisschool. Voor ieder kind in de klas dezelfde voedzame maaltijd.
Meld je school direct aan

De zelfsmeerlunch die jou en de school ontzorgt

Samen met klasgenootjes loopt jouw kind langs een buffet met allerlei lekkere en gezonde producten. Onze ervaren medewerkers moedigen aan om nieuwe smaken te proberen. Door gezamenlijk te eten en ervaringen te delen, ontdekken kinderen op een plezierige manier wat goed voor ze is. Na een gezonde lunch zitten kinderen met meer concentratie in de klas, pestgedrag vermindert en de kans op goede prestaties wordt vergroot. LunchMaatjes geeft ieder kind gelijke kansen en ontzorgt daarom in uitvoering én financiering.

Gezond en voedzaam: de Schijf van Vijf als basis

De zelfsmeerlunch van LunchMaatjes voldoet aan de Schijf van Vijf en de richtlijnen gezonde voeding. Heeft jouw kind een bepaalde voedselvoorkeur, intoleranties of allergieën? LunchMaatjes houdt hier rekening mee, zodat iedereen in de klas kan mee-eten. We brengen jou als ouder van tevoren op de hoogte van het weekmenu. Zo ben je er zeker van dat jouw kind elke schooldag een voedzame maaltijd krijgt. 

De zekerheden van LunchMaatjes

Als ouder is het soms een hele klus om je kind elke schooldag een gezonde lunch mee te geven. LunchMaatjes ontzorgt.

Ieder kind dezelfde lunch

Samen met klasgenootjes ontdekt jouw kind nieuwe smaken. Ongeacht de ouderbijdrage mag ieder kind mee-eten van hetzelfde kleurrijke buffet.

Altijd een verzorgde lunch

Met de zelfsmeerlunch krijgt jouw kind elke schooldag een voedzame en gezonde maaltijd. Dat scheelt jou 's ochtends in de voorbereiding en draagt bij aan de gezondheid en leerprestaties van je kind.

Samen gezond leren eten

We werken voedselveilig en professioneel. Elke maaltijd voldoet aan de Schijf van Vijf en de richtlijnen gezonde voeding. Met voedselvoorkeuren en allergieën houden we altijd rekening.

Contact

Samen voor een gezonde generatie

Wil jij een gezonde zelfsmeerlunch op de school van jouw kind(eren)? Of heb je nog vragen over LunchMaatjes en onze aanpak? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

MOET MIJN KIND VERPLICHT MEE-ETEN?

Meedoen met de lunch op school is altijd een eigen keuze. Wij geloven dat het leerzaam is voor kinderen om samen nieuwe smaken te ontdekken. Onze medewerkers enthousiasmeren de kinderen om iets nieuws te proeven, maar uiteindelijk kiest jouw kind zelf. De lunch kent een uitgebreid aanbod van verschillende producten waarbij we rekening houden met belangrijke voorkeuren (zoals vegetarisch of halal) en bekende allergenen.

WAT ALS MIJN KIND HET ETEN NIET LEKKER VINDT?

De zelfsmeerlunch zorgt ervoor dat er veel variatiemogelijkheden zijn zodat elk kind met zekerheid iets lekkers heeft. De kinderen kiezen tenslotte zelf de lunch uit waardoor ze tot niks verplicht zijn. Doordat er elke dag andere menu’s worden aangeboden is er genoeg kans dat het kind wat lekkers kan vinden.

KRIJGEN WE VAN TEVOREN HET MENU?

Ja! Iedere week ontvang je het menu per mail. Dit geldt voor de ouders en voor de school.

IK HEB EEN ANDERE VRAAG

Op dit moment inventariseren we alle andere vragen. Vul je het contactformulier in, dan reageren we binnen drie dagen. Wil je direct contact? Dan mag je ons altijd bellen.

De laatste ontwikkelingen

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en resultaten.

LinkedIn
Johannes XXIII
Al Amana
Kindcentrum Cartesius
OBS Het Zand
Shri Krishna
Lux
Puntenburg
Het Schateiland
SBO BELLE VAN ZUYLEN
SBO ST. Maarten
De schakel