LunchMaatjes: een netwerk van kansen en betrokkenheid

Achter het buffet van LunchMaatjes gebeurt meer dan alleen het bereiden en serveren van gezonde maaltijden. Het is een plek waar echte verbondenheid en kansen ontstaan.

Achter het buffet van LunchMaatjes gebeurt meer dan alleen het bereiden en serveren van gezonde maaltijden. Het is een plek waar echte verbondenheid en kansen ontstaan. Neem bijvoorbeeld een medewerkster van LunchMaatjes, inmiddels een bekend gezicht voor de ouders van de kinderen op school. Haar inzet gaat verder dan het bereiden van lunches. Samen met de school is actief gezocht naar manieren om haar potentieel nog verder te benutten, waarbij zij de mogelijkheid heeft gekregen om ook als tekendocent op de school te werken.

Dit is slechts één voorbeeld van de vele neveneffecten van LunchMaatjes. We verzorgen niet alleen gezonde maaltijden voor kinderen, maar er ontstaat ook een netwerk van samenwerking en betrokkenheid rondom de school. Medewerkers, veelal met een taalachterstand, krijgen de kans om zich te ontwikkelen binnen en buiten hun werk bij LunchMaatjes.   

LunchMaatjes is dus niet zomaar een lunchprogramma; het is een netwerk waar samenwerking en wederzijdse steun zorgen voor een positieve impact op iedereen die erbij betrokken is! 

Johannes XXIII
Al Amana
Kindcentrum Cartesius
OBS Het Zand
Shri Krishna
Lux
Puntenburg
Het Schateiland
SBO BELLE VAN ZUYLEN
SBO ST. Maarten
De schakel