Onze inzet voor voedselveiligheid en uiterlijk buffet 

Bij LunchMaatjes is voedselveiligheid gegarandeerd! In onze professionele keuken werken we volgens de hoogste standaarden. Zo hanteren we strikte hygiënemaatregelen, zoals het dragen van handschoentjes en speciale schoenen, en werken we HACCP-gecertificeerd. Dat betekent dat we volgens bewezen methoden voedsel gerelateerde gevaren herkennen, beheersen en voorkomen. Zo ontstaat er een veilige werkomgeving waarin voedselveiligheid geborgd wordt! Voedselveiligheid is meer dan alleen een term. Het betekent namelijk ook dat de kinderen zonder zorgen kunnen genieten van onze maaltijden, zonder risico op gezondheidsproblemen.

We werken samen met Albron, een foodservice organisatie met gespecialiseerde kennis van voedselveiligheid. Hun ondersteuning zal garanderen dat we voortdurend voldoen aan de strengste normen.

Het buffet is het visitekaartje van LunchMaatjes. Naast de focus op gezonde en voedzame keuzes, besteden we veel aandacht aan hoe het buffet eruitziet voor de kinderen. Dat heeft immers ook invloed op hun eetgedrag. We werken er hard aan om het buffet zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan de kinderen. Denk hierbij aan wat lagere tafels waardoor de kinderen er gemakkelijk bij kunnen en een mooie opstelling van het soort eten.

Kindcentrum Cartesius
OBS Het Zand
Shri Krishna
Lux
Puntenburg
Het Schateiland
SBO BELLE VAN ZUYLEN
SBO ST. Maarten
De schakel